Bruidsstyling

“Schoonheid en persoonlijkheid
smelten samen.”

Je trouwdag, een spannende en speciale dag, een dag die je niet zult vergeten als je ernaar terug zult kijken. Graag wil ik je op deze mooie en speciale dag helpen met je bruidskapsel en/of bruidsmake-up om de mooiste versie van jezelf te zijn. De bruidsstyliste gaat voor kwaliteit, advies en persoonlijke aandacht voor de klant. In onze Beauty ruimte kunt u terecht voor uw bruidskapsel, bruidsmake-up en bruidsarrangementen met een verschillend budget, zodat er voor ieders wat wils is bij Beauty by Mehtap.

Graag geven wij advies over de model van uw bruidskapsel en/ of bruidsmake-up, om het beste resultaat te krijgen dat ook voldoet aan uw wensen. Wij gebruiken voornamelijk kwalitatief hoogstaande producten, gebaseerd op jou huidtype, zodat de make-up de hele dag mooi blijft zitten.

Jij verdient het om te stralen op jouw speciale dag! Wetende dat jou bruidslook je persoonlijkheid weerspiegelt op een dag die onvergetelijk zal zijn. Een bruidslook die elegant, natuurlijk en tijdloos is en past bij jouw authentieke karakter.
bruidsstyling bbmehtap Zutphen

Proefsessie mogelijk, ruim van te voren in te plannen in de studio
Inclusief haar benodigdheden zoals haar schuifjes, haarlak en haar opvulling
Keuze uit verschillende wimper stylen uit onze eigen collectielijn
Bruidsstyling mogelijk op locatie in overleg
Exclusief reis en parkeerkosten
Exclusief eventuele haar verlenging

Celebrate Beauty & Love!