Make-up en hairstyling workshop voor beginners & lovers

Tijdens de workshop visagie gaan we werken stap voor stap aan een natural dag make-up, met de kleuren die het mooiste staan bij jou!
Een goed verzorgde make-up look hoeft niet veel tijd te kosten. Het is belangrijk dat je de juiste kleuren en producten gebruikt en deze op de juiste plaats en op de juiste manier aanbrengt. Bij de workshop zal ik je meer inzichten geven over de materialen en de basistechnieken, en je begeleiden om het makkelijk te maken voor jezelf.  En die ga ik je in deze workshop leren zodat jij er voortaan elke dag fris en goed uit kunt zien! 

 

Wij gebruiken de make-up merken van Chanel, Dior, Benefit, Anastasia beverly Hills, Bobbi Brown, Mac cosmetics, Fenty beauty, Huda beauty, Laura mercierm, Urban decay, Morphe brushes, NYX en meer.

 

Ook is het mogelijk om bij de workshop visagie de hairstyling erbij te combineren. We gaan dan kijken wat mooi past bij jou gezicht en wat jou wensen zijn. Hierbij leer ik je de technieken met de juiste tools die je erbij kunt gebruiken, om de juiste hairstyle look te creeren dat past bij jou!

 

Workshop hairstyling is ook alleen te boeken.

Workshop is voor groepen, vrijgezellenfeest, verjaardagsfeest, vriendinnen, moeder en dochter(s), zussendag of bedrijfsfeest/ bedrijfsactiviteit.

Heb je zelf een  idee/ onderwerp die je graag extra uitgelicht wilt hebben? Geef het aan! Dan stemmen wij de haarstyling & make-up workshop op jouw wensen af.